Vliegreis naar Dubai!

In Dubai kijk je de ogen uit naar de vele bezienswaardigheden die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo vind je er vele luxe winkels, het grootste winkelcentrum ter wereld, schitterende zandstranden, een indoorskibaan in een winkelcentrum en vergeet vooral niet om een bezoek te brengen aan het kunstmatige Palm Jumeirah. Vliegt u met ons mee?


Van een stuk woestijn met enkele gebouwen, is Dubai in de afgelopen jaren uitgegroeid to een gigantische stad en is daarmee een topbestemming geworden voor de jetset. De stad staat vol geweldige wolkenkrabbers en heeft daardoor een opmerkelijke skyline welke wordt gedomineerd door de Burj Khalifa, die wel 828 meter hoog is.

Breng een bezoek aan de mooiste moskee van Dubai, de uit 1979 stammende Jumeirah moskee waar u een rondleiding is het engels kunt krijgen. Erg leuk is het om op safari te gaan in de woestijn met een bedreven chauffeur die met gemak de hoge woestijnduinen op rijden en af rijden. Erg spannend en een fantastische ervaring!

U zult uw ogen uit kijken door alle pracht en praal. Het lijkt wel alsof alles van goud is gemaakt en er nergens gebrek aan geld is. U zult vele dure auto's zien rondrijden, dus als autoliefhebber is Dubai al helemaal een prachtbestemming.

Winkelen in het zogenaamde 'winkelcentrum van het midden-oosten' is geweldig. U kunt er ca. 70 winkelcentra vinden waaronder de allergrootste van de hele wereld, de 'Dubai Mall'. Dubai is echt een stad, die u een verpletterende indruk zal geven.
 
Standaard inbegrepen voor 2 personen :

√ Een retourvlucht naar Dubai
√ 4 overnachtingen in een 3-sterren hotel
√ 10 kg handbagage per persoon

Optioneel

√ Upgrade naar een 4-sterren hotel (€17,25 p.p.p.n.)
√ 3 extra nachten (€35,- p.p.p.n.)
√ Ontbijt (€15 p.p.p.n.)
√ Ontbijt en diner (€35 p.p.p.n.)
√ All-inclusive (€50 p.p.p.n.)
√ Ruimbagage (15 kg) (70 p.s.)t
 

Niet inbegrepen

* Eigen leden bijdrage: Airport tax and surcharges €199.00 p.p.
* Administratie en Dossierkosten
* Eventuele seizoenstoeslagen
* Toeslag 1-persoonskamer
* Excursies en uitstapjes
* Ontbijt & Lunch
* Diner en drankjes
* Annuleringsverzekering
* Toeristenbelasting
* Transfer
 
Activiteiten

Dubai activiteit

activiteiten


Laat hier uw gegevens achter

Uw adres


Aangesloten hotels


Lid worden? Bekijk de vele voordelen!