Amsterdam, 14 juni 2017

Nieuwe reis-partner Travel Club Express
 
De start-up Travel Club Express heeft het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt. Op de Nederlandse en Belgische markt hebben tienduizenden consumenten kennis gemaakt met het nieuwe reizen. Via Travel Club Express genieten zij van een eigen boeking service die de vrijheid geeft om overal naartoe te reizen tegen een scherp tarief. De Travel Club Express leden genieten maximaal voordeel en reizen naar uitzonderlijke bestemmingen. 
 
De hotelovernachtingen, vliegtickets en citytrips worden door ons team op Schiphol in Nederland afgehandeld. Voor de rond-reizen naar Dubai, Turkije, Cyprus en Italië had Travel Club Express een partnership met Jisells Travel. Zij boden via het Travel Club Express leden-platform voordelige reizen aan nieuwe leden aan. Omwille van kwaliteitsverbetering heeft Travel Club Express ervoor gekozen ook deze reizen met ons eigen team op Schiphol aan te bieden. Travel Club Express verwacht hiermee een enorme kwaliteit slag te maken en reizigers nog beter kunnen bedienen in de toekomst. 
 
Travel Club Express heeft de samenwerking met Jisells Travel per 15 juni 2017 beëindigd. Reizigers die een door Jisells Travel aangeboden reis hebben geboekt op de website van Jisells Travel dienen zich bij Jisells Travel te melden. Voor alle boekingen bij Travel Club Express kunt u altijd contact met ons opnemen op nummer 020-2146404 of 078-485000 voor Belgische klanten. Ook zijn wij bereikbaar via ons e-mail adres support@travelclubexpress.com.
 
Travel Club Express verwacht op korte termijn de volgende bestemmingen te introduceren: Griekenland, Marokko en Spanje. Houd ons in de gaten!

 

Aangesloten hotels


Lid worden? Bekijk de vele voordelen!