Privacy Statement & Cookie beleid TravelClubExpress

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14-04-2016.

TravelClubExpress hecht veel waarde aan privacy. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de producten van Travel Club Express. TravelClubExpress neemt daarbij de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet stelt in acht.

TravelClubExpress niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Deze Privacy Statement is niet bedoeld als overeenkomst en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

TravelClubExpress respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt bij onze website en gebruik maakt van een van onze diensten, een lidmaatschap afsluit of een Belevingspakket koopt en de privacy statement accepteert door het actief aanvinken van het vakje dat daarvoor is opgenomen, gaat u er uitdrukkelijk mee akkoord dat TravelClubExpress uw persoonsgegevens mag gebruiken en verwerken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van TravelClubExpress of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief en de privacy statement accepteert door het actief aanvinken van het vakje dat daarvoor is opgenomen, geeft u toestemming tot het actief gebruiken van uw gegevens door TravelClubExpress

Winacties, prijsvragen of enquêtes

Wanneer u deelneemt aan (online) winacties, prijsvragen of enquêtes en u heeft daarbij TravelClubExpress geselecteerd en toestemming gegeven , worden uw persoonsgegevens ( zoals NAW-gegevens, e-mailadres en telefoonnummer ) gebruikt voor het doen van commerciële aanbiedingen door TravelClubExpress. TravelClubExpress houdt u graag op de hoogte van haar activiteiten en aanbiedingen, onder meer via post, e-mail, telefoon of SMS. Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van TravelClubExpress of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Door uw gegevens in te vullen, stemt u uitdrukkelijk en ondubbelzinnig in met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens dit Privacy Statement. Deze persoonsgegevens worden opgenomen in het bestand van TravelClubExpress.

Soort persoonsgegevens

TravelClubExpress verzamelt en verwerkt de volgende persoonsgegevens:

naam, adres, woonplaats, provincie en land
e-mailadres(-sen)
IP-adres
Bankgegevens
Geboortedatum
Geslacht
Telefoonnummer(s)

Het IP-adres, de geboortedatum en het geslacht gebruikt Travel Club Express voor interne statistieken en rapportages. Zo onthouden wij uw voorkeuren en kunnen u een passende aanbieding doen

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van TravelClubExpress of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Gebruik door Derden

TravelClubExpress verstrekt in principe geen persoonsgegevens aan derden met uitzondering van : Het noodzakelijk is om de koop te kunnen uitvoeren of een lidmaatschap te kunnen sluiten door het verstrekken van de persoonsgegevens aan Partners zoals omschreven in de Algemene Voorwaarden.

Op verzoek van het CIOT ( Centraal Informatiepunt Onderzoek Telecommunicatie ) ten behoeve van Opsporings-, Veiligheids- en Inlichtingen diensten.

U expliciet toestemming geeft aan TravelClubExpress om uw persoonsgegevens aan derden beschikbaar te stellen voor het doen van commerciële aanbiedingen.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Uitschrijven nieuwsbrief

U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief van TravelClubExpress door de link aan te klikken die onderaan elke nieuwsbrief en aanbieding staat vermeld. De betreffende gegevens van het e-mail account worden door TravelClubExpress vernietigd en u zult geen nieuwsbrieven van TravelClubExpress meer ontvangen.

Aanpassen communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen , kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

Travel Club Express B.V.

Vestigingsadres Nederland:
Schiphol Boulevard 127
1118 BG Schiphol

Vestigingsadres Belgie:
Leonardo Da Vincilaan 9
1935, Zaventem

Telefoonnummer NL : +31(0) 20-2146404
Telefoonnummer BE : +32(0) 78-485000
Telefonisch bereikbaar van 10.00-16.00 uur.
Online bereikbaar : 7 dagen per week en 24 uur per dag

E-mail : support@travelclubexpress.com
KvK-nummer: 63775522
Btw-identificatienummer Nederland: NLB01 855396064B01

 





Aangesloten hotels


Lid worden? Bekijk de vele voordelen!